Access Bars

Az Access Bars kezelés egy olyan érintéses módszer a fej bizonyos pontjain, ami felszabadíthatja a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, elképzeléseket és nézőpontokat az élet bármely területein.

 

Az Access Bars egy olyan módszer, amelynek célja az életünk különböző területeit képviselő korlátozó hiedelmek, érzések és gondolatok feloldása.

Ez az energetikai technika a fejünkön található 32 pont enyhe érintéssel történő stimulálásán alapul, melyek lehetővé teszik az energiaáramlás javítását, így a stressz és az aggodalom csökkentését. Az Access Bars – bátran mondhatjuk -, hogy "hozzáférés a lehetőségeink tárházához". Olyan alternatívák megnyitása, melyek mindez idáig rejtve maradtak előttünk, hiszen tudat alatt működtek – nem kognitívan.

A bar-ok pontokat jelölnek az emberi fej bizonyos részein, melyek az energiaáramlást szabályozzák. Ezek a pontok életünk különböző területeit képviselik, például az egészséget, a pénzt, a kapcsolatokat, a kreativitást, vagy épp a nyugalmat.

Bars kezelések alatt a test és az elme is relaxált állapotba kerül. Ennek hatására csökken a stressz, javul az alvásminőség, de ez csak a jéghegy csúcsa. Amire valójában képes az Access Bars kezelés, az az elme számára felfoghatatlan. Ennek relevanciája például, hogy bar-ok „futtatása” lehetővé teszi a test és az elme számára a regenerálódás szabadabb folyamatát. A legtöbben – ha szavakkal lehet definiálni – békét és könnyedséget tapasztalnak, mások az élethelyzeteikben megfigyelt változásokról számolnak be. Általános dolog, hogy a bar-ok futtatása után sokkal mélyebb és pihentetőbb az alvás.

A napi helyzetek, melyek korábban bosszúságot okoztak, érdekes módon már semmilyen jelentőséggel nem bírnak, nem keserítik meg a mindennapokat. Ez már önmagában is egy teljesen más életminőséget biztosít, hiszen az úgynevezett „túlélési” üzemmódból képesek leszünk a valódi életet választani.

Megtapasztalni, hogy másképp is lehet, hogy az élet lehet sokkal egyszerűbb, könnyedebb és örömtelibb.

Ha valaki akár egyetlen egyszer is kap egy Access Bars kezelést, onnantól kezdve a stimulált pontok már örökké „futnak”.

 Ez azt jelenti, hogy a beragadt sémák és berögződött, gátló hitrendszerek folyamatosan tisztulnak. Majd, ha ezt követően bármikor kezelést kapunk, a hatás még erősebbé válik, a pozitív változások pedig egyre kézzelfoghatóbban érzékelhetőek. A legtöbben legalább hetente választják bárjaik „futtatását”, ám ha kicsit több a stressz, vagy csökken a komfortérzet, akár naponta is felkeresnek egy kezelőt.

Az Access Bars® gyakoriságára nincsen ajánlás, nincsenek javaslatok sem, pusztán annyi a kérdés, hogy ki-ki mennyire szeretné az életében a legnagyobb könnyedséget, mennyire szeretné jól, sőt egyre jobban érezni magát.Egyetlen Access Bars kezelés olyan állapotba hozza az agy kapacitását és állapotát, mint több óra meditáció.

Kiváló eredmények születtek a stressz, figyelemhiány, alvászavarok, migrénes eredetű fejfájások és rengeteg más – eddig nehezen kezelhetőnek nyilvánított eltéréseknél.

Hatalmas dolog, hogy mára az amerikai hadsereg háborús övezetből hazatért önkénteseinél is vizsgálták a Bars kezelés poszttraumás stresszre kifejtett hatásait. Az eredmények itt is magukért beszélnek.

 

Miért jó ez? Azért, hogy tudd: Mindig van választásod!

Mindig. Mindig. Mindig.

„A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz amit kívánsz- nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót, afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges?

Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”

/Gary Douglas -az Access Bars® megalkotója/