Body Roll

A Jolly Joker

A készülék kiválóan alkalmas a bőr feszesítésére, a narancsbőr, cellulit kezelésére és megelőzésre, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, ízületi problémák kezelésére és zsírégetésre. Használatával látványos eredményeket érhetünk el önmagában is, vagy más edzésprogram kiegészítésével. Alkalmas a test komplett átmasszírozására.

 

A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket és így gyorsítják a nyirokkeringést, méregtelenítést. Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása így aktiválódik. A beépített infravörös fény pedig nemcsak kellemesebbé, mélyebbé teszi a masszázst.

 

A kezelést a lábaknál lehet elkezdeni, azután alulról felfelé minden egyes testrészt átmasszírozni. A görgős masszázs használatával önmagában is figyelemreméltó eredményt érhetünk el, amit még tovább fokozhatunk, ha sok folyadékot iszunk, mert elősegítjük a szövetekből a mérgek és a salakanyag nyirokkeringésbe jutását és elszállítását.
Állítható a masszírozás intenzitása is. Kezelése egyszerű és kényelmes. Közvetlenül a kezelés után legtöbbször bizsergést és kellemes meleget érezni a bőrön. Használat után energiával feltöltődve és felfrissülve folytathatjuk a napot. A Body Rollba infravörös izzószál van beszerelve, mely segít még hatékonyabban elérni a szép és karcsú alakot, erősíti az izomzatot hatékonyabban feszesíti a bőrt és csökkenti a narancsbőrt.

Használata ellazít, fogyaszt és relaxál is egyben!