Body Space

Vacu Therm Eliptikus Tréner

Egy innovatív kezelés: az ergometriai bicikli és a futópad kombinációja, mely azzal a céllal jött létre, hogy elégesse a „rossz” zsírokat vákuum kezeléssel, infravörös sugárzással és a pulzus állandó mérésével! Olyan edzőgép, amely a természetes mozgáshoz áll a legközelebb, ez szimulálja az ember természetes motorikus mozgását.

 

Segíti a test modellezését mert az edzés során sokkal több izomzatot mozgat meg, mint más edzőgépek az edzőteremből. Emellett ez a gép nyomás technológiával, vákuum és infra berendezéssel van felszerelve.

 

Body Space Vacu Therm eliptikus gép edzése elősegíti a vádli, a combok és a fenék formáját. Ezek a gyakorlatok nagyon jótékony hatással vannak a keringési rendszerre. Garantálja a jólétet és hatékonyan csökkenti a stresszt egy fárasztó nap után.

A Body Space Vacu Therm eliptikus tréner kivételes kényelmet biztosít edzés során, mely köszönhető a nagy teljesítményű lendkeréknek. Az edzést egy elektronikusan szabályozható ellenállással lehet nehezíteni. Amellett, hogy a szokásos ellenőrzéséket, edzési időket, elégetett kalóriát és az ismétlések számát is figyeli, figyeli a sebességet, fordulatszámot (pontozott), a hőmérsékletet és a pulzust. Így könnyedén tudjuk pulzusunkat a legoptimálisabb zsírégető zónában tartani, 120-140 között.