PBSerum Cosmeceuticals

A PBSerumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok, amelyeknek előnye, hogy otthoni alkalmazásra is ugyanazokból az összetevőkből állították össze, mint kozmetikákba/orvosi használatra szánt nagytestvéreiket. Az aktív összetevőkkel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni rövid idő alatt. A szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.

 

A szérumok erőssége, hogy minden fiola tartalma liofilizált*, így tartósítószer nélkül, bontatlan csomagolásban akár 15 évig megőrzik szavatosságukat. Kizárólag a PBSerum fejlesztette ki a kémiai összetevők helyett azokat a teljesen természetes bio-aktív enzimeket, amik miatt a termékek egytől egyik egyediek és hatásosak lesznek. A Collagenase GH PB220, Hialuronidase PB3000 és Keratinase KerA PB333 és a Lipase PB5000 enzimek ott hatnak, ahol kell és az átlagos szérumoknál mélyebben, így érhető el velük rövid időn belül eredmény.

Technológiáinkkal - ultrahang- vagy rádiófrekvenciás bőrbejuttatással intenzívebben és gyorsabban elérhető a kívánt a hatás.

Tekintse meg termékpalettánkat, és válassza ki az Ön bőrproblémájára leginkább hatásos szérumot!