Paraffinos kéz- és lábápolás

Az idő múlásával kezeink bőre is veszít fiatalságából. A kiszáradást és az öregedést legnehezebb eltüntetni a kézen. Az időjárás viszontagságai miatt jobban oda kell figyelni kezünk ápolására.

 

meleg paraffinos kezelés fokozza az adott terület vérkeringését, megnyitja a pórusokat, így a felhasznált krémek gyorsabban és mélyebbre jutnak a bőr rétegeiben, ezáltal táplálva és segítve a sejtregenerációt. Kihűléskor a pórusok összezáródnak, így ejtve csapdába a bejuttatott tápanyagokat.

A paraffinos kezelés megnyugtatja a kiszáradt irritált bőrfelületet, a bőr érintése simább, finomabb lesz. 

A paraffinos kéz és lábápolás előnyös hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kollagénes kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe is behatolnak, így a sejtek működését segítik. A kezelésekkel a bőr öregedését is lehet késleltetni, valamint a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani.

Ezt a kezelést különösen ajánljuk egyaránt nőknek és férfiaknak is.

A paraffint már a régi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt. A paraffint vitaminokkal gazdagítják, hogy még jobban táplálhassák a kézfejünket. A kezelésnél a kezünket a meleg paraffinba mártjuk és ennek a hatására a paraffinban található vitaminok még jobban felszívódnak a bőrünkbe. A paraffin hőtároló hatásának köszönhetően fokozza a vérkeringést, így a bőrbe jutott hatóanyagok sokkal gyorsabban jutnak el a sejtekhez, ennek köszönhetően kézfejünk öregedése is lelassul.

Milyen pozitív hatásai vannak a paraffinos lábápolásnak?

Nemcsak a kezünkre alkalmazhatjuk a paraffin jótékony hatását, hanem a lábunkat is kényeztethetjük vele. Késlelteti a lábbőrön az öregedés jeleit. Jótékonyan hat a keringésre, így kellemes meleg járja át a testünket.

A paraffin kollagénes, víz- és zsiradék pótló, a szaunához hasonlóan fokozza a vérkeringést, tágítja a pólusokat, így lehetővé teszi a jótékony anyagok felszívódását. Kezelés hatására a durva, száraz bőr selymessé, rugalmassá válik. A paraffin pakolás alacsony olvadáspontú speciális, illatosított olajokat tartalmaz. Nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja. Rögtön érezhető az eredmény, mert a bőr selymesen sima és puha lesz.

 

Paraffin kúra

Első két hétben heti két alkalom, utána két hétig heti egy alkalom, végül két hetente egy alkalom!

Kéz ás láb állapotától függően átlagosan 6 alkalom szükséges!