Access Facelift

Amikor kilépünk az önbántalmazásból,

kedves lesz a világ.
Az Access Energetikai Facelift egy varázslatos módszer az arc megfiatalítására és az öregedés jeleinek visszafordítására az arcon és az egész testen.

 

Tényleg igaz lenne a mondás,

hogy a „Szépség belülről fakad”?

Az energetikai facelift kezelés egy finom, érintésen alapuló kezelés, amelyet alapvetően dekoltázson, nyakon, arcon végzünk és az érintés közben az Access Consciousness rendszerében fellelhető legösszetettebb energia-kombinációját futtatjuk. Tapasztalataink szerint a testek, mindegy nő vagy férfi, mind éheznek az ítélkezésmentes, elvárásmentes érintésre. Mindezeken túl az energetikai kezelés közben dolgozhatunk mindazon a régi emlékeken, traumákon, fájdalmakon, hiányokon, hiedelmeken, nézőpontokon, amelyek alakították/alakítják arcod szerkezetét, ráncaidat. Ez az „önismereti feltárás” a lelked is könnyebbé teszi és egész más jövőt formálsz magadnak. És igen, a szépség innen, belülről fakad. Ez egy varázslatos módszer az arc megfiatalodására amely visszafordíthatja az idő kerekét.

Az Access Consciousness Facelift abban különbözik a többi szépészeti alternatívától, hogy gyengéd és könnyed a testhez. Az arcon és nyakon alkalmazott nyugtató érintés a test sejtjeivel együttműködve, sejtszinten állítja helyre, élénkíti és ezáltal fiatalítja a testet. Az Access Facelift 30 különböző energiát működtet a testben, hogy kezelje az öregedést okozó stresszt. Simább és rugalmasabb tónusú lesz a bőr, újra indulnak a test öngyógyító mechanizmusai, erősödik az immunrendszer, tisztábbak lesznek a gondolatok, könnyebb, gyorsabb a gondolkodás, a kezelt tudatosabban tud jelen lenni az életében.

Szóval az Access Energetikai Facelift egy csodálatosan kényeztető energetikai kezelés, amely egyrészről kúraszerűen alkalmazva kisimítja a finom ráncokat az arcon, nyakon, dekoltázson, vagy a test más területein. A bőröd felragyog, a fakó élettelen arcbőröd újra élni kezd. Mindemellett kioldódnak a ráncok mögött megbújó érzelmi terheid, az el nem sírt könnyeid.

 

 

Elengedheted az idő múlásával kapcsolatos hiedelmeket és megtapasztalhatod, hogy a szépség belülről fakad.