Bemer Beauty

mert a szépség a bőrnél kezdődik

Mindenki örökké feszes és ragyogó bőrt szeretne, amiben ráadásul folyamatosan jól érzi magát.

Jó hír: a szépségnek igenis van titka, de a Bemer most egy lépéssel közelebb került a megfejtéséhez.

 

A B.Box Evo vezérlésével és egyszerűen a B.Grip Evo használatával a B.Light Clear Evo és a B.Light Restore Evo intenzív fényt juttatnak alacsony, különböző hullámhosszon a bőrbe. Ezt a szakértők „Low Level Light Therapy (LLLT)“-nek nevezik. Szokatlanul bonyolultan hangzik, de egyszerűen több van benne.

A gyönyörű bőr gyengéd ápolása érdekében a B.Light Clear Evo kezelőegység a rendkívül hatékony vörös fényt kék fotobiológiai fénnyel kombinálja. Ez a kombináció elősegíti a nagy energiájú kötések kialakulását a bőr és a kötőszövet sejtjeiben. Mivel a B.Light Clear Evo főként rövidebb hullámhosszokat használ, ideális a bőr felületi kezelésére – például pattanások vagy bőrgyulladások és sérülések esetén. A kezelőegység használata hozzájárulhat az általánosságban finomabb, ragyogóbb arcbőrhöz, bármilyen krém nélkül. Teljes mértékben kémiai anyagok nélkül.

 

Érdemes észben tartani, hogy ami jó érzés,

az bizony jól is néz ki.

Használata segíthet csökkenteni a ráncokat és a finom vonalakat – továbbá az izmokra és az ízületekre is pozitív hatással van. Az infravörös fény ráadásul a szem számára nem látható, így az infravörös fény diódáinak világítása sem okoz látásproblémákat.