EndoShape test és arckezelés

Az EndoShape terápia egy non-invazív módszer a szervezetünk keringésének és nyirokrendszerének stimulálására, miközben segít tónusossá tenni, feszesíteni és megfiatalítani a bőrt, a szöveteket és az izmokat.

 

Forradalmian új módszer képes leküzdeni a narancsbőrt, fiatalítja és megemeli az arcszerkezetet.

 

Mit jelent az EndoShape testkezelés?

 

A módszer, amelyet az Endosphape terápiában alkalmaznak, a szalonunkban elérhető legújabb teljes testkezelés, amely lehetővé teszi, hogy azokra a területekre fókuszáljunk, amelyekkel elégedetlen vagy. Zsírlebontás plasztikai sebészeti beavatkozás és diéta nélkül. Megszünteti a narancsbőrt, feszesít, serkenti a vérkeringést! Kezeléseink hatékonyak az egész testen, a homloktól a lábujjig.

 

Ez a gép egy innovatív kompressziós mikrovibrációs rendszert használó technológia melynek kezelőfején 55 szilikon gömbből álló görgő található. Ezeken keresztül a gép alacsony frekvenciájú mechanikai rezgéseket generál, amelyek a cellulitis fő okaira hatnak: a nyiroködémára, a folyadékok felhalmozódására, a zsírsejtek raktározására és a köztük lévő méreganyagokra. Egész testen elvégezhető, a lábfejtől a nyakig, a homloktól a hasig, a fenéken át egészen a karokig.

 • Feszesíti a szöveteket és tonizálja az izmokat

 • Eltünteti a cellulitot - kisimítja a narancsbőrt

 • Javítja a nyirok- és vénáskeringést

 • Mechanikus nyirokelvezetést végez az egész testen

 • Zsírcsökkentő hatású

 • Fiatalító hatással van az arc és a nyakszövetekre

  Miért ajánljuk az EndoShape Bodyt?

  • Ez egy non-invazív alakformáló terápia
  • Felgyorsítja a zsírszövetek anyagcseréjét
  • Meggyorsítja az érintett területeken a vérkeringést
  • Feszesíti a bőrt
  • Bármilyen testrészen alkalmazható, ahol narancsbőr található
  • A mélyebb rétegekben is képes méregteleníteni
  • Képes enyhíteni az izommerevséget és fájdalmat
  • Megszünteti a cellulitist és formálja a kontúrokat
  • Nem fájdalmas, nincs kellemetlenség, bevérzés vagy mellékhatás

  5 pozitív hatás egy kezelésben

  • Javítja az izomszövet oxigén ellátását és megszünteti az izom fájdalmat
  • Eltávolítja a bőrszövetben lerakódott méreganyagokat
  • Javítja a keringést és hidratálja a szöveteket
  • Kiváló alakformáló és kisimítja a ráncokat
  • Tonizálja az izmokat és feszesíti a szöveteket

  A kezelés olyan rezgést és nyomást hoz létre, amely egyfajta értorna hatását fejti ki, egyúttal elvezeti a szövetben lerakódott fölösleges vizet és elraktározódott méreganyagokat. A szövetek átmasszírozásával eltávolítható a narancsbőr, javítja a mikrokeringést, megszünteti a fájdalmas izomgyulladást emellett tonizálja az izmokat. Mindazonáltal a vendégnek egy rendkívül kellemes extra SPA élményt is ad.

  Mire használható az EndoShape Body?

  1Alakformálásra
  A non-invazív kezelés sebészeti beavatkozás nélkül képes átalakítani a test azon részeit, ahol lokalizált, nehezen eltávolítható zsírszövetek találhatók, mint például a karok, a combok vagy a derék. Alkalmazható kavitációs vagy lézeres zsírbontás után is, a feltört zsírsejtek elvezetésére és a szövetek anyagcseréjének fokozására, feszesítésre.
  2Narancsbőr eltávolításra
  A narancsbőr 10-ből 9 nő testét érinti, látványos és súlyos önbizalomhiányt eredményez. A narancsbőr legfőbb oka a rossz vér- és nyirokkeringés, mely a szövetek folyadékvisszatartását és a zsírsejtek közötti méreganyagok lerakódását okozza. Az EndoShape Body teljes testkezelés kifejezetten a narancsbőr okaira hat, kisimítja a szöveteket ezáltal látványosan csökkenti a narancsbőrt.
  3Nehéz láb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére
  A rossz nyirok- és vérkeringés nehéz, ödémás lábakat eredményez. A vizesedés miatt sok testrész vastagabbnak tűnik, az anyagcsere lelassul. A kompressziós mikrovibrációs EndoShape Body teljes testkezelés újra aktiválja a keringést és mélyen stimulálja a nyirokrendszert, így megszünteti a vizesedést, vékonyabbá teszi a karokat, bokát, térdet, combokat, hasat és aktiválja a nyirok-és vérkeringést. Egészségessé és széppé is tesz ez az egyedülálló orvostechnológiai eljárás.
  4Bőrfeszesítésre
  Az öregedés és más külső tényezők hatására a bőr meglazul, veszít rugalmasságából. Nőknél leginkább a fenék, comb és a kar területein jelentkezik ez a probléma. A kompressziós mikrovibrációt kifejezetten a laza szövetek feszesítésére tervezték, melynek hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét. A kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik.
  5Izom-regenerációra
  Az EndoTight Body microvibrációs hullámai képesek behatolni az izomba, és közvetlenül ott kifejteni hatásukat. Javítja az izomszövetek oxigénellátását amely lehetővé teszi a gyulladt szövetek csökkentését, mind a rehabilitációban, mind a sportgyógyászatban jelentős eredményeket értek el ezzel az eljárással. Erősíti és stimulálja az izomrostok térfogatát, így az izomzat tónusosabbá válik.
  6Arc és nyak feszesítésre
  Az EndoShape közvetlenül a rugalmasságát vesztett bőrre hat, fokozza az érrendszeri működést, ami serkenti a kollagén és elasztin termelődést illetve a szövetek oxigénellátását, ezáltal a bőr megemelkedig, hidratáltabb és feszesebb lesz. Képes megemelni és tonizálni az arc izmait, hogy eltüntesse a ráncokat és elkerülje a szövet újbóli megereszkedését. Az EndoShape arckezelés átalakítja a szövetek és epidermisz textúráját, és néhány alkalom alatt látványos eredmény érhető el a bőr szerkezetében. Az arcbőr megemelkedik, teltebb lesz, a ráncok kisimulnak. Egyenletesebb arcszínt és természetesebb megjelenést eredményez.